Fra Word til PDF (for dokumentansvarlige)

  • Har du svært ved at overskue, hvor i dit Word-dokument du skal starte, hvis du gerne vil sikre, at det overholder lovgivningen om tilgængelighed, når det konverteres til PDF?
  • Vil du gerne vide, hvordan du tester et dokument, som allerede er konverteret til PDF og desuden lære om grundlæggende teknikker for efterbehandling af PDF-filen?
  • Og mangler du konkrete redskaber til at kickstarte arbejdet?

Så er dette heldagskursus noget for dig!

Kurset koncentrerer sig om PDF-filer, som er genereret af Word-dokumenter. Du vil bl.a. lære, hvordan et dokument struktureres korrekt og lære, hvordan du håndterer indholdselementer såsom overskrifter, indholdsfortegnelser, lister, links, billeder, tekstbokse, fodnoter, farver og kontrastproblematikker. Desuden vil du både lære at foretage manuelle og automatiske test af et dokument, når det er konverteret til PDF. 

På kurset får du:

  • Indsigt i hvordan en skærmlæserbruger læser et dokument
  • En gennemgang af hvordan man gør alle gængse indholdstyper i Word tilgængelige
  • En manual og tjekliste, du kan benytte når du laver et word-dokument som i sidste ende skal blive til en tilgængelig pdf
  • En introduktion til hvordan man efterbehandler en PDF-fil for tilgængelighed

Din kursusholder er Asbjørn Fangel-Hansen, som med mere end 10 års erfaring med it-tilgængelighed guider dig gennem tilgængelighedsjunglen og giver dig redskaber, som letter dit arbejde med dokumenttilgængelighed og giver dig en erkendelse af hvilke simple valg der kan skabe barrierer for mange mennesker - og hvordan du undgår at ryge i disse fælder.

Heldagskurset er med fuld forplejning.

Tid, sted og pris

Tid: Tirsdag d. 14. april 2020 kl. 9.30-16.00
Sted: København (præcis adresse kommer)
Pris: 4.200,- kr. ekskl. moms.

Tilmelding  

Tilmeld dig her på siden med det samme – når du modtager en bekræftelse pr. mail er din plads registreret og der udsendes en faktura umiddelbart herefter.

Ved afbud senere end en uge før oplægget, kan vi desværre ikke refundere dit deltagergebyr.

Kontakt

Har du spørgsmål om oplægget, så kontakt os på:

Mail: post@diversa.dk

Telefon: 71 99 76 99