Kursus i tilgængelige PDF fra InDesign

Der er forskel på, om en PDF-fil oprindeligt var et Word-dokument eller en InDesign fil. Derfor tilbyder vi to forskellige kurser, som har det til fælles, at:

  • vi holder kurset hos dig i din organisation
  • der er tale om et heldagskursus
  • der kan være op til otte deltagere på holdet

Gå til beskrivelsen af kurset "Tilgængelige PDF-filer (fra Word)

Er du også en af dem, som ofte arbejder i InDesign - eller bare en gang imellem?InDesign er det mest anvendte program i forbindelse med at lave grafisk materiale i form af f.eks. rapporter, plakater og pjecer. Mange offentlige institutioners større publikationer af dokumenter er lavet i InDesign, hvorfor kurset koncentrerer sig om, hvordan du designer InDesign-filer, så de efter at være konverteret til PDF kræver et minimum af efterbehandling.

På kurset får du 

Gennemgang af InDesign-filer 

Du får en trin-for-trin gennemgang af, hvordan du producerer InDesign-filer, så de kræver et minimum af efterbehandling, for at overholde gældende tilgængelighedskrav, når de konverteres til PDF.

 Egne publikationer

Kurset vil tage udgangspunkt i jeres egne grafiske publikationer, så det gøres tydeligt hvilke konsekvenser, jeres forskellige handlinger i InDesign har for tilgængeligheden i den endelige PDF.Alle kursister skal have programmet InDesign, for at få det optimale udbytte ud af kurset.

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset er særligt for dig, der har med grafiske produktioner at gøre, redaktionelle medarbejdere, som er ansvarlige for at publicere dokumenter på vegne af organisationen, og kommunikationsfolk, der arbejder med InDesign.Optimalt deltagerantal er max. 8 personer. Disse personer vil til et vist omfang kunne videreformidle budskaber efterfølgende, da den medfølgende manual gør det nemt at videreformidle de enkelte trin i processen og huske de væsentligste pointer fra kurset.

Sted og varighed

Kurset har en varighed på en dag og afholdes lokalt hos jer.

Kontakt os nu. - Og få styr på det med tilgængeligheden i dokumenterne.