Medarbejdere

 • Lars Holm Sørensen

  Titel: Tilgængelighedskonsulent og udvikler, stifter

  25 21 17 41

  “Jeg har pga. et medfødt synshandicap over 20 års erfaring som bruger af forstørrelses- og skærmlæserprogrammer. Dette giver sammen med min baggrund som datamatiker rigtig gode forudsætninger for at spotte og løse problemer med digital tilgængelighed.

  Jeg brænder for at gøre verden til et mere tilgængeligt sted. Manglende tilgængelighed ekskluderer mennesker og kan koste virksomheder dyrt - både på omsætningen og på imagekontoen i form af utilfredse brugere.”

 • Laura Krog Jensen

  Laura

  Titel: Personlig assistent

  40 11 64 28

  ”Inklusion af mennesker har altid været en vigtig værdi for mig – derfor var det meget tiltalende at kombinere min faglighed og passion inden for kommunikation med det menneskelige aspekt i at kunne hjælpe andre mennesker med at blive inkluderet i en mere og mere digitaliseret verden”

 • Emil Jonathan Wittendorff

  Emil Wittendorff

  Titel: Konsulent

  ”Vi befinder os i en tid hvor flere og flere ting i vores hverdag bliver digitaliseret og det betyder at god tilgængelighed er vigtigere end nogensinde før. Jeg finder det derfor yderst spændende og tilfredsstillende at arbejde med forskellige virksomheder og hjælpe dem med at få styr på tilgængeligheden i netop deres produkt.”

 • Asbjørn Fangel-Hansen

  Asbjørn

  Titel: Seniorkonsulent

  "Jeg har arbejdet med it-tilgængelighed de seneste ca. 10 år og har erfaring fra både den offentlige forvaltning og som konsulent. Et af mine fokusområder i Diversa er at undervise i tilgængelighedssikring af dokumenter. Desuden beskæftiger jeg mig også med tidsbaserede indholdstyper som video og audio og udfører ligeledes test- og udviklingsopgaver. Tilgængelighedsområdet er interessant idet det indeholder både en teknisk og en humanistisk dimension. Det er en stor motivation at opleve, hvordan tilgængelige løsninger og indholdstyper giver mennesker som har et handicap mulighed for at deltage i det digitale samfund."

 • Susan Wiingaard

  Titel: Researcher

  "Jeg har en baggrund inden for kommunikation, IT-udvikling og brugervenlighed, som dybest set er det, tilgængelighed handler om. Jeg har også interesseret mig for universelt design i en årrække, og har arbejdet med forskellige handicapproblemstillinger. Jeg nyder at nørde med vurderinger og tests, og faciliterer gerne brugerinddragelse i forbindelse med brugertests og workshops. Det giver rigtig god mening for mig at bidrage til en udvikling, hvor alle kan være med."
 • Sinnet Ellehauge Haag

  Sinnet Ellehauge Haag

  Titel: Seniorkonsulent og webstrategisk rådgiver

  29 45 74 47

  ”Min passion for digital tilgængelighed blev skabt, da jeg i 2014 (som webleder ved Herning Kommune) blev introduceret til Lars Holm Sørensen, som nu er min kollega i Diversa.

  Inden jeg blev en del af verdens bedste tilgængelighedshus, arbejdede jeg som chefkonsulent i Digitaliseringsstyrelsen, hvor jeg havde det faglige ansvar for implementering af EU-direktivet og loven om webtilgængelighed.

  Jeg har arbejdet med offentlig kommunikation og digitalisering siden 2009, og min oprindelige faglighed er journalistik, kommunikation og webstrategisk ledelse.

  Min indre revolutionær hylder sloganet: Frihed, lighed, tilgængelighed – fordi jeg er helt på linje med FNs Handicapkonventions artikel 9, som definerer digital tilgængelighed som en menneskerettighed. Og fordi jeg er overbevist om, at digital ulighed er en trussel mod demokratiske processer”.

 • Mikkel Jensen-Maar

  Mikkel Jensen-Maar

  Titel: Konsulent

  40162034

  "Jeg blev introduceret til webtilgængelighed tilbage i 2010 som kontorelev. Det stod hurtigt klart for mig, at der var en stor barriere på internettet for en stor burgergruppe, der ikke blev inkluderet når der blev tænkt brugervenlighed og funktionalitet.

  Det var startskuddet til min interesser for programmering, design og brugervenlighed samt hele debatten om digital inklusion og et tilgængeligt internet."