Kommunikationsansvarlig og personlig assistent - studiejob

Kan man læse en hjemmeside hvis man er blind? Kan man bruge en mobil app, hvis man mangler armene? Ja det kan man, men kun hvis hjemmesiden og appen overholder gængse tilgængelighedskrav.

Alle mennesker skal have muligheden for at leve et selvstændigt og engageret liv. Derfor hjælper vi organisationer til at forstå, identificere og fjerne digitale barrierer som ekskluderer mennesker fra at deltage aktivt i livet.

Synes du det er vigtigt?

Vi søger en ny medarbejder, der kan hjælpe os 15 -20 timer om ugen. Stillingen er en kombineret kommunikationsansvarlig og PA.

Som kommunikationsansvarlig vil du komme til at stå for

  • Udarbejdelse af e-mail kampagner.
  • Løbende opdatering af hjemmeside og sociale medier.
  • Tovholder på projekter som opdatering/udvikling af hjemmeside, nyhedsbrev og visuel identitet.
  • Medansvarlig for udvikling og implementering af markedsføringsstrategi.

Som PA kommer du til at assistere med opgaver som besvarelse af kundehenvendelser, udarbejdelse af PowerPoints, planlægning af rejseaktivitet mv.

Det er et krævende job og helt afgørende, at du formår at arbejde ansvarsfuldt og struktureret med dine opgaver. Du får stor indflydelse på udførelse og resultat af de opgaver du arbejder med.

En del af tiden vil du arbejde på vores kontor nær Lergravsparken station på Amager, men du vil også have mulighed for at udføre en del af dine opgaver hjemmefra når det passer i dine planer.

Om dig

  • Du kan og tør arbejde selvstændigt. Vi er et meget lille team med mange forskellige opgaver der skal løses. Derfor er det vigtigt, at du selv kan få opgaver for hånden uden konstant vejledning.
  • Du er ambitiøs. Vi er en lille virksomhed, med en god placering et marked der kommer til at vokse de næste år. Hvis du er en god medspiller i forhold til at udvikle vores virksomhed er der en god mulighed for senere at konvertere stillingen til et fuldtidsjob.
  • Du er ikke bange for teknik. Det er vigtigt at du selv kan sætte dig ind i brug af diverse software/platforme som AdWords, Mailchimp, FB-annoncering.
  • Du er kvalitetsbevidst. Når du udsender en nyhedsmail har du tjekket at den faktisk ser ordentligt ud, at links virker og teksten ikke er fuld af stavefejl.
  • Du formår at kommunikere tydeligt i en uhøjtidelig stil. Vi tror på let forståelig kommunikation a la Christina Klitsgaard frem for ”fint sprog”.

Vi forestiller os desuden, at du er et godt stykke inde i din uddannelse indenfor marketing/kommunikation og evt. har erfaring fra lignende jobs.

Om Diversa

Vi er en lille it-konsulentvirksomhed der er specialiseret i at hjælpe offentlige og private organisationer med sikring af digital tilgængelighed. Vi har det seneste år oplevet en stor stigning i efterspørgslen på vores ydelser og har pt meget fokus på at udvikle virksomheden, så vi fortsat kan følge med og levere en god service til vores kunder.

Vi har ikke et meget fancy kontor med lækker frokostordning. Men vi kan tilbyde dig et studiejob hvor du får reelt ansvar og mulighed for faglig udvikling.

Send din ansøgning til lhs@diversa.dk så vi har den senest mandag d. 5. februar. Vi forventer at holde jobsamtaler umiddelbart efter.

Mvh.

Lars Holm Sørensen