Tilgængelighedserklæring

Erklæring om tilgængelighed

Vi er klar over vigtigheden af at stille en hjemmeside til rådighed, som er inkluderende og tilgængelig for alle besøgende på vores hjemmeside. Siden giver et overblik over:

  • Vores tilgang til at gøre denne hjemmeside tilgængelig.
  • De funktioner, der tilbydes for at forbedre sidens tilgængelighed.
  • Hvad du skal gøre, hvis du har spørgsmål eller feedback til os.

​Tilgang

Denne hjemmeside tilstræber sig på at overholde kravene ud fra WCAG 2.1. Se kriterier fra World Wide Web Consortium Web Accessibility Initiative (WCAG WAI) 2.1 guidelines

Egenskaber for tilgængelighed 

Skærmlæserfunktion

Vi har sørget for, at samtlige sider på hjemmesiden kan oplæses, gennem den implementerede Readspeaker-funktion "Lyt". 

Tastaturadgang

Vi har sørget for links til ‘gå videre til hovedindhold’ for at muliggøre direkte adgang forbi navigationsmenuen til sidens hovedindhold.

Alternativ tekst til billeder

Billeder på hjemmesiden har fået passende alternativ tekst.

Overskriftselementer

Der er brugt HTML-overskriftselementer til at repræsentere sidestruktur, som understøtter hjælpeteknologier, som tillader sidenavigation fra overskrift til overskrift.

Linktekst

Alle links er sigtet mod at være logiske, når de læses uden kontekst, og links vises tydeligt ved grøn markering og ved oplæsningsfunktion.

Farvekontrast

Vi har valgt farvekombinationer til tekst og baggrund der hjælper med at sikre, at kontrasten er tilstrækkelig og letlæselig.

Spørgsmål og feedback
Hvis du oplever problemer med at få adgang til information på hjemmesiden, eller hvis du har feedback til os, er du velkommen til at kontakte os på vores mail post@diversa.dk.

Dato for revision
Denne erklæring om tilgængelighed blev senest revideret den 7. januar 2019.