Bestil et WAS Toolkit og få styr på din tilgængelighedserklæring

Med et WAS Toolkit gør vi det lettere for dig at udfylde din tilgængelighedserklæring lovligt. Samtidig får du et godt udgangspunkt for at få rettet op på din hjemmeside, der hvor den endnu ikke er tilgængelig.

Skriv og bestil dit WAS Toolkit nu

WAS Toolkit indeholder 

En tilgængelighedsvurdering af din hjemmeside, som tester for alle kravene på niveau A og AA i WCAG 2.1 standarden på udvalgte dele af hjemmesiden.

Bemærk at en standard tilgængelighedsvurdering ikke omfatter en komplet vurdering af alle elementer og sider på hjemmesiden. Der er for eksempel en række særlige forhold, der gør sig gældende i forhold til selvbetjeningsløsninger fra eksterne leverandører, subdomæner og pdf-filer.

Når vi udvælger, hvilke sider og hvilket indhold, vi tester, lægger vi os tæt op af de krav, som EU-Kommissionen stiller til Digitaliseringsstyrelsen ved udvælgelse af sider og indhold til dybdegående monitorering.

Du får også en udførlig rapport, som blandt andet indeholder:

  • En oversigt over, hvilke af de 50 succeskriterier i WCAG 2.1, niveau A og AA, der er overholdt, og hvilke der ikke er
  • En gennemgang af de succeskriterier der fejler og eventuelle anbefalinger vedrørende fejlen
  • En markering af de fejl, som vi vurderer har størst betydning.

Telefonisk rådgivning i form af et indledende telefonmøde, når vi har lavet en aftale og løbende afklaring af de spørgsmål, som altid dukker op, når tilgængelighedserklæringen skal udfyldes. Vi "slipper" dig ikke, før erklæringen er offentliggjort rigtigt og lovligt på din hjemmeside.

Skriv og bestil dit WAS Toolkit nu

Hvad kan vi ellers gøre for dig?

Hos Diversa elsker vi at give gode råd. Ikke bare om, hvordan du udfylder og offentliggør din tilgængelighedserklæring lovligt - men om digital tilgængelighed i det hele taget.

Klik her, hvis du har brug for gode råd om andet end tilgængelighedserklæringen