Vi tilbyder

Vi tilbyder hjælp indenfor alle områder af web og digital tilgængelighed. Nedenfor kan du se et udvalg af vore services.

Vi skræddersyer den helt rigtige løsning til dig. Kontakt os via kontaktformularen eller på tlf. 25 21 17 41 for at få hjælp til at finde den helt rigtige løsning for jeres organisation.

Vil du hellere vide noget om, hvad det koster? Så se vores priser her.

 • Heldagskursus i tilgængelige PDF-dokumenter

  Vi udbyder et heldagskursus hvor du og din organisation lærer hvordan PDF-dokumenter, som er genereret af Word-dokumenter gøres tilgængelige. I vil lære hvordan dokumenter struktureres korrekt og vi viser hvordan indholdselementer såsom overskrifter, indholdsfortegnelser, lister, links, billeder, tekstbokse, fodnoter, farver og kontrastproblematikker skal håndteres. Derudover gennemgås hvordan I kan lave manuelle og automatiske test af et dokument, når det er konverteret til PDF.
 • Intro oplæg

  Kurset er relevant, hvis du eller dine medarbejdere vil klædes på til at forså hvad digital tilgængelighed er og hvorfor det er vigtigt. Vi lover dig en øjenåbnende oplevelse, der kan fungere som et kickoff for webtilgængelighed i din organisation.
 • Rådgivning om digital tilgængelighed

  Stort grønt spørgsmålstegn over person

  Få hjælp til at sikre web-tilgængeligheden i et konkret projekt.
  Med rådgivning kan I sikre, at tilgængelighed bliver en integreret del af jeres projekt. Når tingene laves rigtigt fra start, får I en løsning som i sidste ende er både bedre og billigere.

 • Tilgængelighedsvurdering

  Dokument

  Få en tilgængelighedsvurdering af dit websted ud fra standarden WCAG 2.1.
  En omfattende undersøgelse, der giver dig svar på, hvordan tilgængelighedsniveauet er på din side, og hvordan det forbedres. Vi tester i forhold til den internationale tilgængelighedsstandard WCAG 2.1, som er obligatorisk for danske myndigheders hjemmesider.

 • Oplæg og kurser

  Person der står foran tavle

  Få et kursus eller oplæg, der klæder jeres medarbejdere på til selv at arbejde aktivt med tilgængelighed. 

  Vi underviser både udviklere, webredaktører, designere og beslutningstagere og tilpasser altid indholdet efter jeres organisations behov.

   

 • Tilgængelighed i mobile apps

  Mobil

  Udvid målgruppen for dine apps ved at sikre tilgængeligheden.

  Vi kan hjælpe med rådgivning og test af IOS, Android og web-apps.