Når den blinde møder din hjemmeside - om WCAG og loven om webtilgængelighed

Lars Holm Sørensen
  • Mød den blinde bruger og oplev, hvad det vil sige at bruge en hjemmeside med en skærmlæser
  • Hør om digital tilgængelighed og hvad standarden WCAG er for noget
  • Få indblik i hvad loven om webtilgængelighed er for en størrelse - og hvad den betyder for dig

Arranger dit eget oplæg

Du kan også arrangere dit eget oplæg. Du booker os og et egnet lokale på et tidspunkt, hvor det passer dig (og vi er ledige, selvfølgelig). Så lover vi at åbne deltagernes øjne for, hvorfor webtilgængelighed er vigtigt, relevant og meningsfyldt arbejde. 

Hvorfor WCAG og webtilgængelighed?

Uhhhh. Du ved det godt... Der er kommet den her lov om webtilgængelighed, der kræver, at din hjemmeside skal være tilgængelig for alle. Også for de, der bruger den anderledes end flertallet.

Hidtil har du vendt det blinde øje til. For helt ærligt… Du magter simpelthen ikke endnu en omfattende og uforståelig lov. Din organisation har lige kæmpet sig gennem GDPR.

Vores oplæg "Når den blinde møder din hjemmeside - om WCAG og loven om webtilgængelighed" er især rettet mod dig, der ikke rigtigt ved, hvad det der webtilgængelighed eller digital tilgængelighed er for noget (og næsten ikke orker at sætte dig ind i det).

Oplægget varer to timer inklusive kaffepause og giver dig svar på:

  • Hvad er WCAG 2.1?
  • Hvad er loven om webtilgængelighed?
  • Hvorfor er det overhovedet vigtigt at bruge tid og kræfter på tilgængelighed?

Hvad kan vi byde på?

Lars Holm Sørensen er en af de brugere, der igen og igen bliver udfordret på den digitale tilgængelighed. Lars er næsten blind og bruger derfor skærmlæser, når han færdes på nettet. Lars er også uddannet datamatiker. Og så er han grundlægger af Diversa. Når du har set og hørt Lars bruge en hjemmeside, er du aldrig mere i tvivl om, hvorfor du skal arbejde med webtilgængelighed.

Lars Holm Sørensen giver dig indblik i, hvad digital tilgængelighed betyder i praksis. Det gør han blandt andet gennem en række sjove – og til tider tragikomiske – eksempler fra virkelighedens verden.

Derudover giver han dig en gennemgang af de vigtigste dele af loven om webtilgængelighed. Ud over en viden om de vigtigste elementer i loven, får du en række gode råd om, hvordan du klæder din organisation på til at løfte opgaven med webtilgængelighed.

Hvad gør du nu?

Udfyld formularen. Så kontakter vi dig, tager en uforpligtende snak om opgaven og sender dig et tilbud med en fast pris, så du ved nøjagtigt, hvad du kan regne med.

Ja tak, kontakt mig