Udviklingsbureauer

Diversa: En webtilgængelig partner

Gør kundernes digitale tjenester bedre og mere tilgængelige med hjælp fra Diversa. Vi ved nemlig, at god tilgængelighed handler om mere end standarder og formelle krav.

Over en halv million danskere kan have svært ved at benytte de hjemmesider og apps, I laver for jeres kunder. Det kan koste kunderne omsætning, brugere og indflydelse. Og når mere end ti procent af brugerne potentielt bliver skåret fra, er det udfordringer, både I og kunderne skal tage alvorligt.

I Diversa vil vi gerne være jeres partner, når det kommer til digital tilgængelighed. Vi sikrer, at I faktisk lever op til kundernes ønsker om tilgængelige hjemmesider og apps. Vi sikrer, at alle brugere får adgang til kundernes budskaber og bidrager til købsflow og konverteringer.

I Diversa tilbyder vi at indgå i alle faser af et udviklingsforløb - fra udarbejdelsen af kravspecifikationer til test og analyse af færdige løsninger. Vi tilpasser altid vores tjenester til den aktuelle opgave, de relevante behov og det konkrete budget.

Hos os får I en partner, der eksperter i netop at sikre tilgængelige digitale tjenester. Vi har en specialiseret viden og kompetence, som ellers er ressourcekrævende at vedligeholde in-house. I får adgang til netværk og erfaringer, som ligger langt ud over de kompetencer, som medarbejdere på bureauer normalt har.

I Diversa har vi særlig viden om, hvordan hjælpeteknologi som fx skærmlæsere og forstørrelsesprogrammer fungerer. Det er en viden, der er svær at opretholde for et almindeligt udviklingsbureau.

Vi har samtidig et netværk af de helt rigtige brugere med særlige behov, som kan teste hjemmesider og apps efter andre kriterier end traditionelle brugertests gør.

Derfor er Diversa den perfekte partner til at sikre jeres kunder den bedst mulige digitale tilgængelighed.


Se hvad vi kan gøre for dig